190914 BL WIT 327 1200x675

OLDEBROEK - Afgelopen vrijdag avond speelden de dames in Harderwijk tegen de nummer 7 in de competitie. De eerste set begon moeizaam, de dames hadden het moeilijk door het tactische spel van de tegenstander. Hierdoor pakten de dames uit Harderwijk snel een voorsprong. Halverwege de eerste set kwam BlauwWit wat meer in eigen spel, maar helaas mocht dit niet meer baten. De set ging verloren met een stand van 25-20 op het telbord.

De tweede set werd het roer omgegooid en werden alle spelers op de bank ingebracht in het veld. De tweede set begon beter en er werden meer ballen van de grond gehaald en de pass verbeterde ten opzichte van de eerste set. Het spel ging gaande weg de set gelijk op en er waren mooie rallys te zien.Met wat mooie geslagen ballen van Jasmijn en een mooie opslagserie van Leonie pakten de dames uit Oldebroek de 2e set. Wat uitkwam op 20-25.

De derde set begon en eindigde spannend. Beide teams waren erop gebrand deze set binnen te slepen. Wederom gingen de scores gelijk op. Uiteindeljk wist BlauwWit de overwinning van de belangrijke derde set binnen te halen. Bij een stand van 23-23 werden de laatste twee punten door blauw wit gescoord en eindigde de set dus met 23-25.

De vierde set werd er vanaf het begin gelijk een voorsprong gewonnen door de blauwwitters. De pass werd goed gebracht naar de spelverdeelster en dit zorgde voor mooie punten. Deze voorsprong werd niet meer weggegeven en uiteindelijk resulteerde deze set in een overwinning van 16-25, en werden er 4 punten meegenomen naar Oldebroek.

Door deze 4 punten behoud blauw wit de koppositie met een verschil van 4 punten ten opzichte van de nummer 2.

Zaterdag 8 februari staat er weer een thuiswedstrijd gepland om 16:30. De tegenstander deze middag is libero, die op dit moment zesde staan in de competitie. Support is altijd welkom in de talter!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment