IMG 1634 Groot 1200x675

OLDEBROEK - Er is een einde gekomen aan de sterke serie waaraan de mannen van Bakkerij Jonker – Blauw Wit bezig waren in de competitie. Tegen VVH werd er voor de tweede maal dit seizoen verloren en dat betekende geen 6e competitiezege op rij. Blauw Wit gaf een 1-2 voorsprong uit handen en moest met 3-2 het hoofd buigen tegen de nummer 10 van de ranglijst. Problemen waren er voor coach Erik Koldewijn op de middenpositie. Er kon geen beroep worden gedaan op Sander Puttenstein en de geblesseerden Rick Bakker en Daniel van de Weg. Niels van Duijn versterkte de middenpositie daarom opnieuw en deed dat met verve.

De Blauw Witters wisselden een ondermaatse openingsset (25-20 verlies) af met een prima tweede en derde set, mede door sterke invalbeurten van Martijn Westerink en Jordi van de Beek. Via twee keer 22-25 kwam Blauw Wit met 1-2 voor en het gevoel was daar dat de wedstrijd middels een 1-3 uitslag over de streep getrokken kon worden. VVH wisselde echter in de opstelling en kreeg daardoor meer grip op de aanval van Blauw Wit. De thuisploeg pakte verdiend de 4e set (25-20) en dwong zo een beslissende 5e set af. Daarin speelde Blauw Wit opnieuw ondermaats waarin vooral het aanval-verdedigingsspel van de Oldebroekers te wensen over liet, waardoor een 3-2 verlies het gevolg was.

Komende week krijgen de mannen de kans om zich in de Talter te revancheren voor dit verlies. Dan wordt er gespeeld tegen hekkensluiter Dros-Alterno. Aanvang is om 16:30u.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment