VSCO

OOSTERWOLDE - Thuis tegen PH (Almelo) verliest VSCO’61 in blessuretijd met 0-1. Een aloude voetbalgezegde werd weer eens bewaarheid. Als je zelf de kansen niet benut, gaat de tegenstander er met de buit vandoor.
VSCO’61 kreeg in de eerste helft vijf goede kansen. Vooral Klaas van Woudenbergh wist op rechts vaak goed door te komen. Bij de eerste kans kwam zijn voorzet bij Rinse van der Velde die zich verslikte in de bal om binnen te schieten. Even later opnieuw een voorzet van Van Woudenbergh waarop doelman Lars Kroezen losliet, maar al dan niet aangetikt ging de VSCO-spits onderuit.


Uit een hoekschop van Jan van ’t Oever had Van der Velde pech dat zijn kopbal voor de lijn werd weggekopt. VSCO’61 kreeg nog meer kansen. Henk Elskamp speelde zich goed vrij binnen de zestien, maar schoot recht op de doelman af. Het dichtstbij een treffer was Jan van ’t Oever. Zijn schot spatte uiteen op de kruising. PH kon hier geen enkele kans tegenover zetten.

De kansen in de tweede helft waren schaars. Echter de grootste kans was voor VSCO’61 na een uur spelen. Een schot van Gert Schreurs kreeg doelman Kroezen niet onder controle. In de rebound schoof Rinse van der Velde de bal naast het doel. In de slotfase was invaller Wim de Vries dichtbij een doelpunt, maar de bal uit een corner van Jan van ’t Oever werd ternauwernood weggehaald voordat de Vries kon binnenkoppen.

In blessuretijd voltrok zich de domper voor VSCO’61. In plaats van de drie punten binnen te halen scoorde Andrej Piljic met een zwabberend schot van afstand de 0-1, waarbij doelman Arjan ten klooster er niet helemaal goed uitzag. Een pijnlijke nederlaag, maar wel met perspectief, omdat VSCO’61 zeker recht had op de overwinning en de organisatie goed stond. Op naar volgende week tegen ASC’62 in Dalfsen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment