VSCO

OOSTERWOLDE - Zaterdag, bij de start van de tweede seizoenshelft, speelt VSCO’61 thuis tegen PH (Almelo). De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14:30 uur. Scheidsrechter is de heer J. van Dijk uit Dronten. In de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen troffen beide teams elkaar voor het eerst in de geschiedenis. Het werd een enerverend duel, waarbij de punten verdeeld werden. Na negentig minuten stond een 2-2 stand op het scorebord. Een gelijkspel waar niet veel op af te dingen viel, hoewel VSCO’61 een zuiver doelpunt ontnomen werd doordat de scheidsrechter van dienst zo’n beetje de enige was die een glaszuiver doelpunt over het hoofd zag.

PH staat na 13 wedstrijden met 17 punten op de zevende plaats. Afgelopen week werd een 0-1 nederlaag geleden tegen Den Ham. Beide ploegen waren volledig aan elkaar gewaagd en was Den Ham de gelukkige winnaar.

VSCO’61 staat met 12 punten uit evenveel wedstrijden op de voorlaatste plaats. Afgelopen week werd een 2-0 nederlaag geleden tegen Hulzense Boys. Twee verdedigingsfouten nekten uiteindelijk De Kanaries in een wedstrijd waarin de kansen schaars waren.

De tijd begint te dringen voor de mannen van hoofdtrainer Bülent Akar om voldoende punten binnen te halen. Te beginnen zaterdag tegen PH en dan volgende week uit naar ASC’62 om daarna op 15 februari thuis aan te treden tegen Quick’20. Allemaal wedstrijden tegen ploegen die zelf ook om handhaving strijden. Hopelijk wordt de weg naar boven de komende weken gevonden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment