Sliderfoto Ben Haverkort

OOSTERWOLDE - Op vrijdagmiddag 31 januari wordt de nieuwste editie van het Businessmagazine van VSCO’61 gepresenteerd. Bij die gelegenheid komt Ben Haverkort naar sportpark De Heughte in Oosterwolde om te vertellen over zijn carrière in het betaald voetbal. Als speler, scheidsrechter en bestuurder in de Eredivisie heeft Ben alle facetten van betaald voetbal in Nederland meegemaakt. Momenteel is Ben algemeen directeur van FC Emmen dat al voor het tweede jaar in de Eredivisie uitkomt. Het belooft dan ook een interessante middag te worden.

Aansluitend zal het Businessmagazine 2020 van VSCO’61 worden gepresenteerd. Met de negen edities is het Businessmagazine een vaste waarde geworden in de uitingen van VSCO’61. Het Businessmagazine is voor en door sponsoren van VSCO’61 gemaakt. In het magazine worden 12 sponsoren geïnterviewd. Dit levert een prachtig beeld op van ondernemers in de wijde regio. Daarnaast zijn er een aantal prominenten die geïnterviewd zijn voor deze editie. Dit vormt een interessante combinatie in het magazine dat dit jaar ook visueel weer mooier is dan voorgaande edities.

Het belooft dan ook een interessante en bovenal gezellige bijeenkomst te worden. Na het verhaal van Ben Haverkort en de presentatie van het Businessmagazine 2020 zal er worden afgesloten met een hapjesbuffet en een drankje. Via deze weg nodigt de Businessmagazinecommissie dan ook alle sponsoren, leden, vrijwilligers en overige geïnteresseerden uit om hierbij aanwezig te zijn. Het programma ziet er als volgt uit:

15:30 uur Inloop in het clubgebouw van VSCO'61
16:00 uur Gastspreker Ben Haverkort vertelt over zijn carrière binnen betaald voetbal
16:45 uur Uitreiking van het VSCO'61 Businessmagazine 2020
17:15 uur Napraten onder het genot van een drankje en een Bourgondisch hapjesbuffet

De organiserende Businessmagazinecommissie hoopt op een boeiende en sfeervolle presentatie van het VSCO’61 Businessmagazine 2020.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment