Charissa 3e podiumplek

WEZEP - Afgelopen zaterdag mochten een aantal dames van Majofique deelnemen aan het NK van de MBGF/NTSB. Dit waren in totaal 7 optredens van Majofique. Charissa van Gelder uitkomende in de AP Jeugd 2 werd 3e van Nederland en maakt weer kans op plaatsing bij de Champions Trophy der lage landen, wat op 25 april 2020 te Waalwijk zal plaatsvinden.

Wat een spannende en lange dag voor de dames van Majofique. Het NK van de MBGF/NTSB werd gehouden in het Topsportcentrum te Almere. Blok 1 moesten zich om 08.00 uur melden voor het in trainen. Van Majofique waren dit Charissa van Gelder, Vienna Ponstein, Nicole Ponstein en Kim Spaan. Coaches Gerda Spaan en Jolanda van Gelder waren daar natuurlijk ook bij. De routines werden goed uitgevoerd. Voor Vienna en “NO DROP”. Kim heeft haar angst overwonnen. Dit was voor haar (na een enkelbreuk) de 1e wedstrijd na een half jaar. Daarna was het in trainen voor blok 2, waar het duo Charissa en Esmee v/d Bosch en solist Aylaine Spaan aan deel mochten nemen. Ook deze routine’s gingen geweldig. Na het in trainen van blok 3 was het Jeugdteam aan de beurt. Rachel, Thirsa, Ysanne, Lieke, Charissa, Esmee, Nicole en Vienna straalden op de vloer, helaas vielen er teveel drops. Ondanks de drops, was het genieten om de dames bezig te zien op de wedstrijdvloer. Om 18.00 uur kwam de prijsuitreiking, het lange wachten werd beloond met verrassende hoge punten. Charissa van Gelder mocht zelfs plaatsnemen op het podium en zij werd 3e van Nederland  en maakt weer kans op plaatsing bij de Champions Trophy. Het duo Charissa en Esmee werden 7e van Nederland. Solist Aylaine werd 10e in de Middenklasse. Kim werd 4e met haar 1 baton en viel net naast de podiumplekken. Vienna werd 14e en Nicole 10e. Het Jeugdteam werd 6e van Nederland.  Alleen al meedoen op een NK is al een prestatie op zich. Coaches Gerda Spaan en Jolanda van Gelder zijn erg trots op hun leerlingen!

 Lijkt het je leuk om ook twirlster bij Majofique te worden? Kom dan op een dinsdagavond een kijkje nemen in de Erica Terpstrahal te Wezep vanaf 18.00 uur.  Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op www.majofique.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment