heu

WEZEP - Afgelopen weekend werd in Hulshorst de 3e en laatste selectie dressuur voor pony’s georganiseerd. Onze leden kwamen hier succesvol van start! Yasmin Westerink wist met maar liefst twee pony’s kringkampioen te worden. Dit lukte haar in de klasse Z2-DE met haar pony Cappuccino Royale en in de klasse M1-DE met haar pony Bjirmen’s Sjerp. Met haar andere pony Coelenhage’s Happy Hour werd ze reserve kringkampioen in de M1. Op de wedstrijd zelf wist Yasmin met Sjerp de M1 te winnne met 202,5 punten.

Jasmijn Oude Alink werd met haar pony Bor kringkampioen in de klasse B-AB dressuur.

Yasmin en Jasmijn zijn  afgevaardigd naar de Gelderse Kampioenschappen. Andere ponyleden die zijn afgevaardigd zijn Maud Leeuwis (B-AB), Emma Vierhuis (B-AB) en Lisa Koele (Z1-DE). Yael Kooiker (L1-DE) en Louisa Pongers (L2-C) staan beide eerste reserve.

Faye Reintsema is afgelopen weekend met haar paard Zarina W in Veeningen gestart. In de klasse M1/M2 wonnen zij de 2e prijs met 196 punten.

Esmee Westerink mag ook van start op de Gelderse Kampioenschappen M springen met haar paard Hillary V/D Brouwershoeve.

Vorige week werd in Wezep de RC Horsetrucks Bokaal georganiseerd. De bokaal werd gewonnen door Yasmin Westerink (foto) en Coelenhage’s Happy Hour. De combinatie reed in de voorronde in de klasse M1/M2-CDE naar de 1e en 3e prijs met 201,5 en 200,5 punten. In de finale deden Yasmin en Happy er nog een schepje bovenop. Hier reden zij naar 71,583% (220 en 209,5), wat goed was voor de 1e prijs.

Jasmijn Oude Alink startte samen met haar pony Bor ook op de RC Horsetrucks bokaal. In de klasse B-AB wist de combinatie beide proeven te winnen met 219,5 en 208 punten. Door deze mooie resultaten mocht Jasmijn starten in de finale. Hier reden zij 69,667% bij elkaar en wisten ze de 3e prijs te winnen.

Het succes van Jasmijn en Bor hield dit weekend niet op. Zaterdagochtend startte de combinatie op de derde selectie springen in Nunspeet. Na een mooie ronde mochten zij zich opstellen voor de 3e prijs. Door de mooie resultaten op de selectiewedstrijden werden Jasmijn en Bor gehuldigd tot kringkampioen!

Vorige week werd ook de laatste selectie dressuur paarden verreden. Anne-Marije van de Berg startte haar Ina-Fee in Hierden in de klasse Z2. De combinatie won de 3e prijs met 221 punten en is afgevaardogd naar de Gelderse Kampioenschappen.

Anita Bronkhorst kwam met haar Graphit-S uit in de klasse ZZL in Hierden. De combinatie reed 217 punten bij elkaar wat goed was voor de 2e prijs. Hiermee werden Anita en Graphit-S kringkampioen.

Stefanie de Groot startte haar Kaylin in de klasse L1 in Vaassen. Na een mooie proef wist de combinatie de klasse te winnen met 198 punten. Stefanie en Kaylin zijn afgevaardigd naar de Gelderse Kampioenschappen

Anne van de Belt reed met haar Amaretto in Vaassen in de klasse B. De combinatie mocht de 2e prijs in ontvangst nemen en is afgevaardigd naar de Gelderse Kampioenschappen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment