badminton80

WEZEP  – Het eerste team Amptmeijer 1 van Amptmeijer Badminton ’80 speelde zaterdagmiddag 11 januari 2020 de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar uit tegen Zwolsche BC. Het team heeft inmiddels een aardige voorsprong opgebouwd op de concurrentie in de eigen poule en kon dit verder uitbreiden bij een winst deze dag. Dat is met een 1-7 overwinning zeker gelukt. Afhankelijk van de uitslagen van de andere teams en een ruime winst volgende week, kan het team dan al het kampioenschap binnen halen!

 

Maar eerst nog even het verslag van deze week. De herendubbel van Rémon van de Werfhorst en Cornel van Dorp liep als een trein en het eerste punt was binnen. De dames Vera van Dijk en Joanne van den Heuvel hadden meer moeite met hun dubbel en hebben de winst op het nippertje in de derde set behaald.

In de singles hadden de Wezepse spelers het ook nog best lastig. Drie van de vier potjes hadden een derde set nodig om de winnaar te bepalen, alleen Van Dorp wist in twee sets te winnen. Helaas is de single van Van den Heuvel net verloren gegaan met 22-20.

De mixen verlopen over het algemeen als een geoliede machine, net als deze keer. Beide mixen werden dan ook gewonnen in twee sets. Dit brengt het eindresultaat van deze dag op een mooie 1-7 winst.

Het derde team Amptmeijer 2 heeft gelijk gespeeld tegen NOP. Het herenteam Kamphuis speelde thuis tegen Appoldro en heeft met 6-2 gewonnen. Het meidenteam Plus van den Hoven speelde thuis tegen Hellas en heeft met 0-6 verloren.

Volgende week spelen het eerste en vierde team thuis. Kom de spelers aanmoedigen, want het eerste team kan kampioen worden en dat wordt dan ook zeker gevierd. De wedstrijden beginnen wederom om 13:00 uur in De Kamphal, toegang tot de tribune is gratis.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment