Jeugdteam nieuwe pakken

WEZEP - In het weekend van 18 en 19 januari zullen zeven optredens Majofique vertegenwoordigen op het NK van de KNMO-MBGF/NTSB te Almere. Het Jeugdteam (Rachel, Charissa, Ysanne, Lieke, Nicole, Vienna, Thirsa en Esmee), de solisten Aylaine Spaan, Charissa van Gelder, Vienna Ponstein en Nicole Ponstein, het duo Charissa van Gelder en Esmee vd Bosch en 1 batonner Kim Spaan hebben nog 1 training te gaan voor het NK.  De dames hebben hard getraind om deel te kunnen nemen aan deze geweldige wedstrijd. Zij zullen vroeg uit bed moeten. Om 08.00 uur al in trainen en rond 18.00 uur de prijsuitreiking,  maar zij hebben er zin in!

Tijdens dit NK kunnen de Majofiquers uit Wezep zich plaatsen voor de Internationale wedstrijd De Champions Trophy der Lage Landen, wat in februari van dit jaar in Nederland zal plaatsvinden. Het bestuur en de coaches Gerda Spaan en Jolanda van Gelder wensen de dames heel veel succes en plezier toe!

 Lijkt het je leuk om ook twirlster bij Majofique te worden? Kom dan op een dinsdagavond een kijkje nemen in de Erica Terpstrahal te Wezep vanaf 18.00 uur.  Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op www.majofique.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment