Jackie de Vries 2

WEZEP - Jackie de Vries heeft korfbalvereniging Rood-Wit laten weten na het veldseizoen te stoppen als hoofdtrainer van de vereniging.  Jackie: “Rood-Wit is een geweldige vereniging. Naast een stabiele selectie zijn er ook goeie jeugdspelers in aantocht. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad bij Rood-Wit!” Jackie is vier jaar hoofdtrainer geweest bij Rood-Wit en heeft erg veel voor de vereniging betekend. Zo wist het eerste te promoveren van de derde naar de tweede klasse en weten zij zich hier goed staande te houden. Een mooie prestatie voor een team dat voornamelijk uit eigen spelers bestaat! Hier is de vereniging Jackie dan ook enorm dankbaar voor!

Maar niet alleen als hoofdtrainer was Jackie erg actief, ook bij andere activiteiten was Jackie erg betrokken. Zo organiseerde hij ook meermaals een clinic voor de jeugd en was hij regelmatig als scheidsrechter in het veld te vinden.

Het bestuur, de selectie, de technische commissie en de rest van de vereniging is Jackie dan ook zéér dankbaar voor alles wat hij heeft betekend binnen onze vereniging. Wij wensen Jackie dan ook een mooie toekomst bij een andere club en hopen hem nog eens terug te zien op de tribune.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment