WHC

WEZEP -  Vanaf 1 juli 2020 is Richard Karrenbelt aangesteld als hoofdtrainer van WHC. Hij volgt vanaf die datum hoofdtrainer Wiljan Mossing Holsteyn op. De 52-jarige inwoner van Apeldoorn is nu nog hoofdtrainer bij s.v. Urk waar Richard voor het derde seizoen werkzaam is.Richard is zijn trainerscarrière begonnen bij zondag 4de klasser Loenermark in het seizoen 1999-2000. Na twee seizoenen Loenermark is hij vertrokken naar WSV Apeldoorn. Hier is Richard in totaal 5 seizoenen trainer geweest en heeft WSV van de derde klasse zondag gebracht naar de hoofdklasse. Vervolgens is Richard overgestapt naar het zaterdagvoetbal en trainer geworden van SDC Putten, welke hij van de eerste klasse naar de hoofdklasse heeft gebracht. Richard is in totaal 4 seizoenen hoofdtrainer geweest in Putten. Na SDC Putten is Richard vertrokken naar sc Genemuiden waar hij 3 seizoenen werkzaam is geweest in de topklasse. In het derde seizoen degradeerde Genemuiden uit deze topklasse.

Vanuit Genemuiden is Richard vertrokken naar CSV Apeldoorn, na 2 seizoenen kreeg Richard de kans om terug te keren in de topklasse bij ONS Sneek. Hier is Richard ook 2 seizoenen trainer geweest, om vervolgens trainer te worden bij zijn huidige club bij s.v. Urk.

Richard staat bekend als een trainer die graag jeugd inpast en dit ook bij WHC als 1 van de doelstellingen mee krijgt.

De technische commissie van WHC is zeer tevreden met de aanstelling van de ervaren trainer Karrenbelt. Zeer veel trainers hebben zich gemeld bij de technische commissie van WHC. Er zijn meerdere gesprekken gevoerd met kandidaten. Richard maakte een sociale en gedreven indruk en zijn ervaring in het zaterdagvoetbal en zijn kijk op het inpassen van jeugdspelers maakt het voor WHC een ideale trainer om de ingeslagen weg door te trekken.

De technische commissie en het bestuur van WHC wenst Richard nog veel succes bij s.v. Urk en kijkt met vertrouwen naar de aankomende samenwerking toe.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment