OWIOS

OLDEBROEK – OWIOS speelt zaterdag tegen koploper Hulzense Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Oldebroek op het eigen sportpark Bovenmolen en zal beginnen om 14.30 uur. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter R. Tulen. Twee onbekende ploegen komen elkaar tegen. Met enkele uitstapjes met zowel een jaar in de 3e als 1e klasse zit Hulzense Boys al vanaf het seizoen 2008-2009 in de 2e klasse H. Met een uitstapje naar de 1e klasse zat OWIOS daarentegen vanaf het seizoen 2008-2009 in de andere 2e klasse G. In de voorgaande jaren kwam men elkaar nooit tegen en door de overstap dit seizoen van OWIOS naar de 2e klasse H staat de wedstrijd nu op het programma.

Vorig seizoen werd Hulzense Boys 5e in de stand met maar liefst 48 punten, maar dat was niet genoeg voor de nacompetitie. Ook dit seizoen gaat het weer boven verwachting en staat men na 9 wedstrijden op doelsaldo bovenaan met 19 punten. De Boys wonnen 6 keer, speelden 1 keer gelijk en verloren 2 keer van IJVV en Enter Vooruit. Afgelopen week won Hulzense Boys knap met 3-0 van titelkandidaat Sparta Enschede. Na een 0-0 ruststand maakte Hulzense Boys in de 2e helft het verschil.

Na 6 nederlagen leek OWIOS vorige week eindelijk weer een overwinning te boeken bij de nummer 4 van de stand Quick ‘20. Totdat in de 88e min de bal tegen een arm geschoten werd en middels een strafschop Quick ’20 langszij kwam. Ondanks dat het voetbal zeker naar behoren is, zit het op sommige momenten niet mee. OWIOS had de afgelopen weken recht op meer punten. Nu de koploper op bezoek komt, kan er vrijuit gevoetbald worden. OWIOS is dan tot verrassende dingen in staat.

OWIOS zal nu eindelijk eens de punten willen pakken waarvan ze vindt dat ze er al weken recht op heeft. Hulzense Boys daarentegen zal de koppositie willen vasthouden en als nummer 1 de winterstop willen ingaan. Juist in deze wedstrijd kan OWIOS laten zien wat ze waard is. Met de hulp van het eigen publiek moet OWIOS de rug rechten en op het eigen sportpark de punten pakken.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment