toer

OLDEBROEK – De zevende editie van Toer de Dellen 2020 staat op de agenda voor zaterdag 20 juni 2020. Dit is een eendaags evenement waarbij de deelnemers  een rondje Dellen doen. Dit kan fietsend, lopend, skeelerend, etc. Start en finish zijn op het sportpark van voetbalvereniging OWIOS. Om dit te realiseren zijn er per direct mensen nodig die zich bestuurlijk willen inzetten voor dit evenement. Wil jij je inzetten voor dit goede doel, meld je dan aan en kom het team versterken. Voorzitter van Toer de Dellen Eddie van Olst komt graag met je in contact om toe te lichten wat de werkzaamheden zijn om samen een succesvolle Toer de Dellen te realiseren.

Achtergrond Toer de Dellen:

Stichting Toer de Dellen is in 2012 begonnen als initiatief van familie T. Kroes uit Oldebroek. Beide kinderen van dit gezin hebben in hun nog jonge leven te maken gehad met kanker. Gelukkig zijn zij genezen en is er weer toekomst voor hen. Na deze heftige periodes wilde het gezin iets doen voor KiKa en zo is het idee van Toer de Dellen ontstaan.

KiKa heeft als doel om de genezingskans van kinderen met kanker in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Toer de Dellen draagt graag bij aan deze onderzoeken, om zo de genezingskans van kinderen te kunnen vergroten. Al het geld dat met Toer de Dellen wordt opgehaald, zal dan ook gedoneerd worden aan KiKa om de onderzoeken te steunen.

‘Een gezond kind heeft 100 wensen, een ziek kind heeft er maar 1!’

Belangstellende kunnen zich aanmelden via: info@toerdedellen.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment