VSCOBeQuick1920

OOSTERWOLDE - In het eerste uur van de wedstrijd was vriend en vijand het erover eens, VSCO’61 was duidelijk de bovenliggende partij. Maar het vergat helaas zichzelf te belonen. Na ongeveer een uur spelen, bij een stand van 2-1 in het voordeel van de thuisclub, viel Dominique van de Grift geblesseerd uit. Even later ging Jan van ’t Oever dezelfde gang, ook hij viel geblesseerd uit. De wedstrijd kantelde volledig. De organisatie bij VSCO’61 leek volledig zoek, waarvan Be Quick’28 op handige wijze gebruik maakte. De Zwollenaren konden maar liefst vier keer scoren in het laatste half uur en behaalden zodoende een, zij het enigszins geflatteerde, 2-5 overwinning.

Kijk HIER voor meer foto's

VSCO’61 had Be Quick’28 in de eerste helft volledig in haar macht. De thuisclub was feller, zat meer op de bal en dat resulteerde in goede mogelijkheden voor o.a. Rinse van der Velde, Luca Veldhoen en Jan van ’t Over. Be Quick’28 kon daar maar weinig tegen in brengen en kwam nauwelijks in de buurt van het doel van Arjan ten Klooster. Toch gingen de gasten de rust in met een 1-0 voorsprong. Bij een van de schaarse aanvallen van Be Quick’28 werd de bal onvoldoende weggewerkt door de verdediging van VSCO’61 en een van de voorwaartsen maakte daar gebruik van door de openingstreffer te scoren.

Na de hervatting stelde VSCO’61 gelijk orde op zaken. Na nauwelijks drie minuten waren de bordjes verhangen en stond er een 2-1 voorsprong op het scorebord voor de thuisclub. Eerst was het Beerd Bonestroo, die de gelijkmaker liet noteren na een goede actie van Henk Elskamp. En kort daarop scoorde Luca Veldhoen. VSCO’61 verzuimde hierna de score verder op te voeren. Waarna de wedstrijd volledig kantelde, zoals aan het begin van dit verslag al omschreven. Bij een stand van 2-5 en vijf minuten voor tijd kreeg Rick Pul nog de mogelijkheid om de stand een draaglijker aanzien te geven, maar de strafschop verdween over het doel in plaats van erin.

VSCO’61 leed zodoende een pijnlijke nederlaag en zal volgende week tegen ZAC moeten proberen zich te herpakken.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment