VSCO

OOSTERWOLDE -  Zaterdag speelt VSCO’61 de thuiswedstrijd tegen Be Quick’28 uit Zwolle. De wedstrijd op Sportpark De Heughte begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter M.A. Spoon. We moeten heel ver terug in de tijd om te ontdekken dat VSCO’61 en BeQuick’28 elkaar getroffen hebben in de competitie. Dat is eind jaren zeventig/begin jaren tachtig geweest. Sindsdien kwamen beide teams elkaar niet meer in competitieverband tegen. In het seizoen 2014/2015 troffen beide teams elkaar voor de beker en wist Be Quick’28 met 2-3 te winnen op sportpark De Heughte.

Nu zijn de verschillen op de ranglijst niet groot. VSCO’61 heeft acht punten en staat op plaats elf en Be Quick’28 staat met negen punten op plaats negen. Een echt zes-punten-duel dus zaterdag op De Heughte. Overigens staat het in de middenmoot sowieso dichtbij elkaar. Drie punten is het verschil tussen de nummer zeven en de nummer twaalf.

VSCO’61 deed in de laatste competitiewedstrijd heel goede zaken door van het hoog geplaatste Sparta Enschede met 1-2 te winnen. Bij rust stond het 0-1 via Dominique van de Grift. Een eigen doelpunt zorgde voor de 0-2. In de slotfase kwam Sparta Enschede nog terug tot 1-2, maar verder kwamen ze niet. BeQuick’28 kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen stadgenoot ZAC. Frank Oosterhof was de doelpuntenmaker aan de kant van BeQuick’28.

Het belooft zaterdag dan ook een spannend duel te worden. Winnen is voor beide teams van belang om aansluiting te houden met de middenmoot. Verlies betekent angstvallig naar onderen kijken en afwachting wat de onderste ploegen doen. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment