brood

OLDEBROEK -  Goed nieuws voor de kantinemedewerkers van voetbalvereniging OWIOS. Hun broodje zalm is verkozen tot het lekkerste gezonde kantine broodjes van Gelderland. Dit werd woensdagavond bekend gemaakt tijdens een bijeenkomst van de Gelderse Sport Federatie op Papendal. 

Wie het broodje zelf wil proeven, kan op zaterdagmiddag terecht in de kantine op sporpark De Bovenmolen. Want dan zijn natuurlijk de broodjes zalm, maar ook de broodjes gezond weer verkrijgbaar.

Jack van der Meulen, kantinebeheerder van OWIOS,  vertelt: 'Woensdag 20 november hebben we in de finale gestaan in koken met van Gelder, bij de Gelderse Sport Federatie op Papendal in Arnhem.  We hebben gewonnen met ons eigen gerookte broodje zalm en hebben daarmee het lekkerste en gezondste kantine broodje van Gelderland gewonnen. De jury bestond uit 4 personen:  Erik te Velthuis (Chef-kok van Papendal), Nico Ursem (Sligro kok),  Sander Gesthuizen (Provincie Sport) en  Desiree Holstege van Team-Fit. Zij waren het samen unaniem eens dat wij het lekkerste broodje van Gelderland hebben.  Samen met al onze andere kantine vrijwilligers kunnen we trots zijn op ons product wat we elke zaterdag maken.'

br

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment