RUNFOR

Hollen met je collega’s voor het goede doel

WEZEP - Samen met je team andere bedrijven hardlopend te snel af zijn én kinderen in Tanzania betere overlevingskansen geven. Hoe je dat doet? Kom voor het antwoord naar de inspiratieavond op dinsdag 26 november. Je hoort dan meer over de Ren voor hun leven cross die in maart 2020 wordt gelopen en de kinderen die daarmee worden geholpen.

De inspiratieavond is vooral bestemd voor ondernemers en medewerkers die van een sportieve uitdaging houden. Het is de aftrap van de voorbereiding op de Bredewold BedrijvenCross, een spraakmakend onderdeel van de Ren voor hun leven crossrun die op zaterdag 14 maart plaatsvindt. Bedrijventeams van minimaal drie en maximaal vijf lopers of loopsters nemen het tegen elkaar op tijdens een vijf kilometer lange cross door een prachtig natuurgebied. De drie snelste teamleden bepalen het teamresultaat. Een van de teamleden mag een introducee zijn.

De inspiratieavond wordt gehouden in samenwerking met Compassion, de beweging die zich tot doel heeft gesteld wereldwijd kinderen te bevrijden uit armoede. Compassion medewerker Remmy Dumbi uit Tanzania vertelt zijn bijzondere verhaal en ook Compassion ambassadeur Willem Gunneman laat van zich horen. De Hattemer ondernemer die bekend staat om onder meer zijn talent als sneldichter en liedjesmaker, doet dat op geheel eigen wijze. Zijn eigen sponsorkinderen Bontu uit Ethiopië en Adrian uit de Filippijnen komen vast ter sprake. ‘Ik vind het leuk om hun verhalen te delen. Voor mij zijn dat geluksmomentjes. Bontu wil bijvoorbeeld dokter worden. Het is prachtig om daar aan bij te dragen. Haar de kans geven zich te ontwikkelen in haar eigen omgeving. Daar help je uiteindelijk ook die omgeving mee.’

De inspiratieavond op 26 november vindt plaats bij Bredewold Communicatievormgevers aan de Rondweg 76 in Wezep. Inloop is vanaf 19.30 uur. Het programma start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Aanmelden kan door een e-mail te sturen met naam en bedrijfsnaam naar info@renvoorhunleven.nl. Deelname aan de inspiratieavond is vrijblijvend en verplicht tot niets. Meer informatie over de Ren voor hun leven crossrun is te vinden op www.renvoorhunleven.nl. Inschrijven via de website is mogelijk tot en met 9 maart. Als het maximum van 500 deelnemers is bereikt, stopt de inschrijving. Wees daarom op tijd met aanmelden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment