vierhuizen

WEZEP/HEERDE - De nieuwe voorzitter Gerrit-Jan Vierhuizen van de Motorsport Vereniging Noordoost Veluwe uit Heerde streeft naar meer activiteit in 2020. Vierhuizen, die al eerder voorzitter was van de motorsportvereniging, keerde na tien jaar terug. Tijdens de ledenvergadering begin,2019 werd duidelijk dat er de wens was om de geboren Wezeper als voorzitter aan te stellen.

In 2018 kreeg het voormalige bestuur het nodige te verwerken, zoals het vertrek van verschillende mensen die door gezondheidsreden noodgedwongen moesten stoppen. Ook werd het aantal vrijwilligers zeer schaars en dan wordt het moeilijk om vooruit te kijken. Dus werd 2019 een jaar van weinig evenementen. Vierhuizen en de rest van het bestuur lieten weten tijdens de laatste ledenvergadering dat er nieuwe vrijwilligers bij moesten komen en dat is gelukt.

Gerrit-Jan was op maandagavond 18 november te gast bij het sportprogramma Sportief Zijn Zeker Weten en liet weten, dat het weer de goede kant op gaat en daar kunnen we allemaal mee verder, aldus Vierhuizen. Er staan weer mooie evenementen aan te komen zoals de vier keer vier die jaarlijks druk word bezocht. Een nieuw onderdeel wat er bij is gekomen is in het weekend van  25 en 26 januari 2020  dan word er een Enduro, Cross Country en Off road rijden georganiseerd en is men achter de schermen hier al druk mee bezig. De andere activiteiten zullen later dit jaar of begin 2020 bekent worden.

Wilt u het volledige interview beluisteren van voorzitter Gerrit-Jan Vierhuizen klik dan op onderstaande link.

https://www.locofm.nl/uitzending-gemist/

Voor alle info van de Motorsport Vereniging kunt u kijken op http://www.msv-nov.nl/

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment