IMG 6824.jpgow

OOSTENDORP - De sponsorcommissie van OWIOS heeft afgelopen donderdagmorgen 7 november haar eerste ontbijtsessie van het jaar gehouden. Deze keer weer op een unieke locatie: bij de Bakkersmolen De Tijd in Oostendorp van Bakkerij Schuld.

In alle vroegte kwamen zo’n 25 ondernemers naar de Bakkersmolen om te genieten van een gezamenlijk ontbijt, volledig verzorgd door Bakkerij Schuld. Na een korte inleiding door Alex Jonker, bestuurslid sponsorzaken, was er tijd voor een kort voorstelrondje voor de ondernemers en daarna vertelde gastheer Jan Aart Schuld alles over de Molen en het concept en zijn ondernemersvisie met de aankoop van de Molen met aansluitend een rondleiding door het bedrijf.

Ondernemer Jan Aart Schuld is met de aankoop van Molen de Tijd aan een hele nieuwe fase binnen zijn bedrijf begonnen. Niet alleen wordt het graan nu door een echte molen gemalen, ook kan hij nu de plannen die altijd op de achtergrond aanwezig waren, daadwerkelijk realiseren.

Verder vertelde Jan Aart alles over de geschiedenis en werking van de Molen. De Bakkersmolen de Tijd, een achtkantige graanmolen, en de naastgelegen molenaarswoning stammen uit 1854. In de loop der jaren zijn er meerdere gebouwen bijgekomen zoals een hamermolen in 1896, een graanschuur in 1920 en een grote hal in 1960. Alle gebouwen zijn behouden gebleven van authentieke details en elementen gerestaureerd tot bakkerij, bakkerswinkel, chocolaterie, ijssalon, en horecagedeelte met serre en terras. Al deze onderdelen lopen vloeiend in elkaar over en vormen samen het ‘Worldwide Unique Bakery’- concept. Verder verzorgt men ook de lunches bij vergaderingen. Er is een restaurant en een winkel en verkoopt men veel producten, zoals pannenkoekenmix.

Alle sponsoren waren onder de indruk van de gehele verbouwing van de Molen en de visie van Jan Aart. Na afloop bedankte de sponsorcommissie Jan Aart voor het delen van zijn werk en passie voor de Molen en het bakkersvak. “De ontbijtsessies zijn voor onze sponsoren een ideaal podium om zich aan andere ondernemingen te presenteren en zaken te doen”, stelt Alex Jonker. “Daarbij proberen we een groep te creëren, waarin sponsoren elkaar zaken gunnen. Dat blijkt goed te werken. Op deze manier bieden wij sponsoren de mogelijkheid voor hun werkdag in informele sfeer zaken met elkaar te doen”. “Ook zorgt het voor een goede sfeer binnen de sponsoren en als nieuwe locatie willen wij de Bakkersmolen als next-level graag presenteren”, vertelt Jan Aart.

Dit was de eerste keer van het seizoen dat de sponsorcommissie een activiteit in de ochtenduren organiseert en weer met succes. Doorgaans biedt de club haar sponsoren activiteiten aan rond de wedstrijd van het 1e elftal of in de avonduren. Het doel van deze bijeenkomst is, naast het nuttigen van een heerlijk ontbijt, te netwerken en de goede sfeer in stand te houden. “Want de voetbalvereniging OWIOS leeft en heeft een groot bereik met kansen voor onze sponsoren en gezien de toenemende opkomst is er behoefte aan dit soort sessies en blijven we dit voortzetten”, volgens Alex Jonker. Binnenkort volgt er weer een datum voor de volgende sponsoractiviteit in 2019.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment