arnold

OLDEBROEK – De Oldebroeker Arnold van de Streek is tweede geworden bij de 2e wedstrijd in de Maxi Promo Veluwse Run Bike Run (2.5 kilometer lopen, 12 kilometer mountainbiken, 2.5 kilometer lopen). Arnold liep en fietste een sterke wedstrijd en werd tweede. Na afloop gaf hij aan dat het in Zeewolde nog meer  “glijen en glibberen” was dan in Harderwijk. Jasper Schouten uit Dronten werd 1e. De wielrenner van het Allinq Krush IJsselstreek Cycling Team nam direct vanaf het begin de leiding in de wedstrijd. Harderwijker Jasper van Dam werd derde.

Andrea van Loo werd eerste bij de vrouwen 40+. Ook zij gaf aan dat het een zware, maar mooie wedstrijd was. De tweede plaats was voor Gieny van Niejenhuis uit Almere en derde werd Brit Veenstra uit Hoogland. In de ochtend was er nog veel regen, maar in de loop van de middag brak het zonnetje door. In Zeewolde zorgde het strand voor een prachtig decor. De deelnemers zelf waren enthousiast over het strand, de bossen, de dijk en de single tracks.

Er worden vijf wedstrijden in deze competitie verreden, de eerst volgende wedstrijd is zaterdag 16 november in Oldebroek, 15 februari 2020 Nijkerk en de finale op 9 mei 2020 in Nunspeet.

Na afloop spraken wij Arnold van de Streek en Andrea van Loo.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment