rbr

OLDEBROEK – Zaterdag 16 november organiseert de ATB vereniging Oldebroek in samenwerking met loopgroep Elburg, onderdeel van atletiekvereniging de Gemzen uit Heerde, voor de zesde keer de Veldkamp Witgoed Run-Bike-Run. Dit evenement zal weer plaatsvinden op de ATB baan op ’t Loo- Oldebroek. Deze Run Bike Run is een echte cross Run Bike Run. Stoere looppaden, uitdagend fietsparcours, kortom het zal weer een mooi uitdagend evenement worden. 

Dit jaar is er een individuele afstand die bestaat uit 4 km lopen, 12 km ATB’en en 3 km lopen. Deze groep zal het spits afbijten rond de klok van 13.00 uur. Na deze mooie start zal om 15.00 uur het startschot klinken voor de duo’s , een loper en een fietser die samen de Run Bike Run afwisselen. De loper mag dus twee keer van start en de fietser zal op zijn of haar ATB het fietsparcours afleggen. Ook is er weer de speciale businesseditie: Bedrijven kunnen dit jaar door samenwerking met de Business Club NV ook deelnemen aan de Run Bike Run voor de duo’s! Wil je  meedoen of meer informatie? Kijk dan op  www.runbikerunoldebroek.nl

De Run Bike Run van zaterdag is de derde wedstrijd in de Maxi Promo Veluwse Run Bike Run Competitie 2019 – 2020. 15 februari 2020 staat Nijkerk op de agenda en de finale op 9 mei 2020 in Nunspeet.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment