heu5

WEZEP -  Afgelopen weekend werden in Hulshorst en in Dronten de eerste selectiewedstrijd dressuur voor paarden gereden. De leden van de Heuvelruiters waren op beide locaties succesvol! In Hulshorst kwam Anita Bronkhorst met haar Graphit-S uit in de klasse ZZ-licht. De combinatie wist de klasse te winnen met 215,5 punten. Stefanie de Groot startte haar Kaylin in de klasse L1. Zij wonnen de 3e prijs met 196,5 punten. Fleur van de Scheer wist in dezelfde klasse de 2e prijs te winnen met 199,5 punten. Dit deed zij samen met haar paard Peru's Valentino.

In Dronten was de vereniging ook goed vertegenwoordigd. Anne van de Belt won met haar Amaretto de 4e prijs met 213,5 punten in de klasse B.

Bij de vereniging zelf werd een springwedstrijd voor paarden georganiseerd. Esmee Westerink (foto) sprong hier met haar paard Hillary V/D Brouwershoeve naar de 5e prijs in de klasse M.

Yasmin Westerink was zaterdag te vinden in Hierden. Samen met haar pony Bjirmen's Sjerp kwamen zij uit in de klasse M1 dressuur. De combinatie wist de 2e prijs te winnen met 195 punten.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment