IMG 0512sport

WEZEP - De jaarlijkse sportverkiezingsavond van de Gemeente Oldebroek wordt op vrijdag 7 februari 2020 gehouden bij Partycentrum Coelenhage in Wezep. De avond zal uit twee onderdelen bestaan. Het eerste deel voor de pauze komt de jeugd aan bod en na de pauze de volwassenen.

Indienen sporthelden

Tijdens de sportverkiezingsavond worden jeugdige talenten gehuldigd die een bijzondere sportprestatie hebben neergezet en kampioenen zowel individueel al per team in het zonnetje gezet. Daarnaast wordt de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar 2019 bekend gemaakt.

Erepenning sportvrijwilliger

Ook kent de Gemeente Oldebroek de erepenning van de Gemeente Oldebroek toe aan de clubman en/of clubvrouw van het jaar 2019. Als u iemand kent die heel veel voor de vereniging heeft gedaan en nog doet, dan kunt u deze met uw motivatie indienen.

Aandacht gehandicaptensport

Ook wordt er aandacht geschonken aan sport door mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Hiervoor wordt een trofee beschikbaar gesteld.  Als u een sportman, sportvrouw, sportploeg of een bijzonder initiatief op dit gebied kent die volgens u hiervoor in aanmerking komt, kunt u deze met bijbehorende motivatie opgeven. Het gaat hier niet zo zeer om de sportprestatie alleen, maar vooral om het beoefenen van de sport.

Voorlees module website

Ook is het dit jaar weer mogelijk om niet alleen de informatie op de website www.sportverkiezing.com door te lezen, maar ook voor te laten lezen.  Voor mensen waarvoor lezen moeite kost, is het dan mogelijk om de informatie op de website voor te laten lezen.

Opgave sporters en clubvrijwilliger

Een ieder wordt uitgenodigd om uiterlijk 14 december 2019 sporters en vrijwilligers die volgens u in aanmerking komen voor de nominatie voor de sportverkiezing op te geven via info@sportverkiezing.com.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment