prijsuitr

WEZEP - Op het  tennispark van de Wezepse Tennisclub heeft van 31 oktober tot en met 3 november voor het negende jaar op rij plaats  het  zeer geslaagde Rhodoss Wellness Open Rating Toernooi plaatsgevonden Er waren meer inschrijvingen dan plaatsen en er konden daardoor 110 personen worden geplaatst voor deelname. Helaas moest een tiental personen worden afgeschreven.

Ondanks de wat mindere weersomstandigheden op de koude donderdagavond,  een regenachtige vrijdagavond en een flinke stortbui op de zaterdagochtend kan de organisatie toch terug zien op een zeer geslaagd toernooi . Doordat de deelnemers op sterkte  waren ingedeeld waren er heel veel mooie en spannende partijen.  Ondanks deze weersomstandigheden hebben alle 110 deelnemers hun  geplande wedstrijden  kunnen spelen. Er werd gespeeld om 2 gewonnen sets en bij gelijke stand een super tiebreak.

De toernooicommissie had de organisatie strak in handen en de kantinediensten zorgden ervoor dat ook de  innerlijke mens goed werd verzorgd met de nodige heerlijke hapjes.

Voor alle aanwezigen was er tijdens de prijsuitreiking een glas champagne om te proosten op de winnaars  en de deelnemers.

Alle prijswinnaars gingen naar huis met een waardebon van TennisDirect.  De winnaar in de hoogste categorie heren enkel was Gert Jan Oostendorp, lid van de Wezepese Tennisclub.

pr2

pr1

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment