badminton80

WEZEP – Na een paar weken vakantie is afgelopen week het competitieseizoen voor Amptmeijer Badminton ’80 weer verder gegaan. Een aantal teams speelde zaterdag hun thuiswedstrijd. Het eerste team Amptmeijer 1 speelde maandagavond 28 oktober 2019 uit in Holten. Met goede moed was het team naar oost Nederland afgereisd. De rust en training had ze goed gedaan, want de wedstrijd is in een 2-6 winst geëindigd. Hiermee behoudt het team de koppositie in de vijfde divisie poule vast.

 

De heren Rémon van de Werfhorst en Cornel van Dorp wisten hun tegenstanders ondanks de trage shuttles in twee sets te verslaan tijdens de herendubbel. De dames Vera van Dijk en Joanne van den Heuvel hadden hier een extra setje voor nodig, maar konden uiteindelijk ook een punt voor Wezep noteren.

Daarna werd er gestart met de singles. Helaas gingen de single van Van de Werfhorst en Van Dijk. Van de Werfhorst wist in de tweede set nog echt dichtbij zijn tegenstander te komen, maar kon er helaas geen derde set uit slepen. Daarna konden Van Dorp en Van den Heuvel starten met singelen. Beide spelers wisten in twee sets de overwinning binnen te halen. Waardoor het team met een 2-4 voorsprong kon starten met de mixdubbels.
De spelers van Wezep speelden op beide velden een mooie mix, waarna er uiteindelijk 2 punten bijgeschreven konden worden.

Het tweede team TTL Wezep heeft thuis met 5-3 gewonnen van Flevoland. Het derde team Amptmeijer 2 heeft thuis met 3-5 verloren van Hellas. Het vierde team Bakker Bestratingen verloor vrijdagavond met 2-6 van Hellas. Het herenteam speelde thuis tegen BECA 2000 en heeft met 3-5 verloren. Het meidenteam Plus Van den Hoven speelde zaterdag uit tegen Putten en heeft met 4-2 verloren. Het jeugdteam Plus Van den Hoven is zaterdag met hun competitie begonnen met een 7-1 winst tegen Blauwvinger.

Zaterdag, 9 november, spelen het tweede en derde team thuis, evenals het meidenteam en het jeugdteam. Dat is dus een gezellig volle zaal. Kom de teams ook aanmoedigen! De wedstrijden beginnen om 13:00 uur in De Kamphal, de toegang tot de tribune is gratis.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment