VSCO

OOSTERWOLDE - In Oldenzaal weet VSCO’61 in blessuretijd een gelijkspel uit het vuur te slepen tegen Quick’20. Een gelijkspel was ook terecht, zodat VSCO’61 een verdiend punt meenam naar Oosterwolde. In een wedstrijd waar de kansen schaars waren, had Quick’20 het betere spel en VSCO’61 zette daar veel werklust tegenover en creëerde enkele goede kansen. Luca Veldhoen kwam net niet tot afronding na een doorkopbal van Dominique van de Grift. Rick Pul kopte uit een hoekschop recht op doelman Sander Vis.

Pul stond ook aan de basis van de eerste kans van Quick’20. Hij liet zich de bal ontfutselen op de achterlijn waarna Lars Spit uit een moeilijke hoek de bal tegen de lat krulde. In de slotfase van de eerste helft wist doelman Arjan ten Klooster redding te brengen op inzetten van Lars Spit en Lennart Jansink.

In de tweede helft na ruim een kwartier spelen kreeg Dominique van de Grift een vrije kopkans op aangeven van Luca Veldhoen. Hij vond doelman Vis op zijn weg. De grootste kans was voor Luca Veldhoen. Hij kreeg vrije doorgang en doelman Vis wist met zijn voet redding te brengen.

De wedstrijd leek in een doelpuntloze remise te eindigen. Echter zeven minuten voor tijd scoorde Milan Braam uit een vrije trap van Jurrien Mulder. In blessuretijd kreeg VSCO’61 een penalty toegekend na een duwfout op Bart Schoonhoven. Rick Pul scoorde beheerst vanaf de penaltystip en daardoor werd een verdiend gelijkspel behaald.
Volgende week speelt VSCO’61 thuis tegen hekkensluiter ASC’62. De wedstrijd op Sportpark De Heughte begint om 14:30 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment