OWIOS

OLDEBROEK - OWIOS heeft zaterdagmiddag de 4e nederlaag op rij geleden. OWIOS speelde zonder de op de training geblesseerd geraakte Marco Hoogland en met debutant Mike van ’t Oever op  het middenveld. In het eerste kwartier was het matig van beide kanten, veel balverlies en slechte passes. Corné Hamelink ontving een gele kaart voor vasthouden. Dat kwam hem in de 18e minuut duur te staan toen hij wederom een overtreding maakte wat hem geel opleverde. Twee keer geel is rood, dus moest OWIOS met 10 man verder. 

Vervolgens hield doelman Vlieger OWIOS op de been toen hij tweemaal prima redde op doorkomende Vroomshoop aanvallers.

In de 35e minuut was hij echter kansloos toen weer balverlies op het middenveld de bal bij Jos Hutten bracht, die hard diagonaal binnenschoot: 0-1.  OWIOS leek de rust te halen met 0-1, maar in de laatste minuut kon er vanaf rechts worden voorgezet en kon de geheel vrijstaande Jos Hutten zijn tweede doelpunt aantekenen: 0-2.

Met Rik Stouwdam voor Mike van ’t Oever ging OWIOS op jacht naar de aansluitingstreffer. Na twee minuten leverde dat al succes op toen een afvallende bal keihard werd binnen geschoten door Bennie Veldhoen. OWIOS rook bloed en ging voor de gelijkmaker, wat natuurlijk ruimte gaf aan Vroomshoopse Boys. Florian Jonker kwam nog voor Hendrik Uitslag, maar in de 70e minuut maakte Hop een overtreding op een doorgebroken speler. De strafschop werd feilloos benut door Jordy Harms: 1-3.  Vier minuten later werd de OWIOS verdediging geheel aan stukken gespeeld en werd er fraai afgerond door Julien Derks: 1-4.

Nog geen min later brak Cornel Balk door, maar hij werd door doelman Kok naar de grond gehaald. De strafschop werd door Balk zelf hard naast geschoten.  In het laatste kwartier probeerde OWIOS het nog wel, maar het was machteloos terwijl Vroomshoopse Boys het verder goed vond. OWIOS zal zich de komende week op moeten richten, want volgende week wacht de zware uitwedstrijd naar Den Ham. Aanvang 14.30 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment