WHC4

HATTEMERBROEK - WHC 4/5 is het zomeravondtoernooi goed begonnen door STB2 met 6 - 1 te verslaan. Door een afgelasting van vorige week was WHC 4/5 nog niet in actie gekomen. Door deze overwinning heeft WHC 4/5 gelijk de leiding in poule A genomen, door SMIT op doelsaldo achter zich te laten.

Link voor de foto's

In het begin van deze wedstrijd gingen beide ploegen nog gelijk op en kregen bij ploegen een aantal kansen. Halverwege de 1e helft zette Twan Bruinewoud WHC 4/5 op een 1 - 0 voorsprong, door na een mooie aanval het laatste zetje te geven. STB2 kreeg een aantal mogelijkheden op de gelijkmaker, maar Aron Scholten verdubbelde de score voor WHC 4/5. Henrico Pouwels en Jacco van Diepen beslisten beiden met een doelpunt de wedstrijd nog voor de rust; 4 - 0.

In de 2e helft gebeurde er lange tijd geen noemenswaardige dingen, totdat een kwartier voor tijd Gerald van 't Ende een fout in de verdediging van WHC 4/5 afstrafte en hiermee de eer van STB2 redde. Nadat Patrick Mensink het 5e doelpunt had binnen geschoten, was het slotakkoord voor Twan Bruinewoud. Vanaf ruim 20 meter schoot hij de bal snoeihard in de kruising en zo stond er een 6 - 1 overwinning voor WHC 4/5 op het scorebord. Door deze nederlaag zal STB2 genoegen moeten nemen met een rol in de verliezersronde.

Scoreverloop: 1 - 0 Twan Bruinewoud, 2 - 0 Aron Scholten, 3 - 0 Henrico Pouwels, 4 - 0 Jacco van Diepen, 4 - 1 Gerald van 't Ende, 5 - 1 Patrick Mensink, 6 - 1 Twan Bruinewoud

Resterend programma deze week: Donderdag 15 mei nemen de STB Recreanten het op tegen SMIT. Aanvang: 19:30

link naar de foto's

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment