excelDSC 00441

HATTEMERBROEK - Binnenkort krijgen de leden van IJsclub Excelsior de kaartjes thuisbezorgd samen met een uitnodiging voor de ledenvergadering.  Schaatsliefhebbers die nog geen lid zijn, kunnen lid worden voor het reguliere lage contributie op de datums hieronder vermeld. Wil je meehelpen om de ijsbaan klaar te maken voor het nieuwe seizoen kom dan op zaterdag 9 november om 08.00 uur naar de ijsbaan. De koffie staat dan voor je klaar.

De Algemene Ledenvergadering is op vrijdag 8 november a.s. om 19:30 uur in het clubhuis aan de Voskuilerdijk 25c te Hattemerbroek.

Voor het seizoen 2019/2020 is Excelsior op zoek naar nieuwe vrijwilligers die willen helpen om het clubhuis en de ijsbaan gereed te maken voor het nieuwe seizoen. Deze dag staat gepland op zaterdag 9 november 2019, de aanvang is om 8.00 uur. De koffie staat klaar. Aan het einde van deze ochtend staat er een smakelijke verrassing voor een ieder klaar.

Nieuwe leden kunnen zich opgeven op de volgende momenten:

  • Vrijdagavond 8 november a.s. tussen 19:00 uur en 19.30 uur of
  • Zaterdagochtend 9 november a.s. tussen 9.00 uur en 11.00 uur

bij het clubhuis van IJsclub Excelsior aan de Voskuilerdijk 25c te Hattemerbroek.

De contributie bedraagt op bovenstaande momenten dan tot 16 jaar € 3,- en vanaf 16 jaar € 6,-. Wanneer u na deze data inschrijft zal de contributie tot 16 jaar € 6,- zijn en vanaf 16 jaar € 12,-.

Voor meer informatie over het lidmaatschap/de ijsbaan zie: www.ijsclubexcelsior.nl of kijk op facebook pagina IJsclub Excelsior Wezep/Hattemerbroek.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment