OOSTERWOLDE - Zaterdag speelt VSCO’61 opnieuw een thuiswedstrijd. Ditmaal is Stroe de tegenstander van de Kanaries. De wedstrijd op sportpark de Heughte begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter D.J. Funcke uit Arnhem.

Stroe wist afgelopen zaterdag thuis tegen ZwartWit’63 haar eerste driepunter bij te schrijven. Met 2-1 werd de eerste overwinning binnengehaald. Tot op dat moment was het enige punt dat behaald werd in de uitwedstrijd tegen Oene (0-0). Een mooie opsteker en daarmee werd tevens de rode lantaarn op doelsaldo overgedragen aan EZC’84.

VSCO’61 is aan een goede reeks begonnen. In de laatste vijf wedstrijden werd niet verloren, tweemaal gelijkgespeeld en driemaal gewonnen. Afgelopen zaterdag werd weliswaar een moeizame, maar wel een verdiende 1-0 overwinning geboekt op Hulshorst. Hierdoor heeft VSCO’61 aansluiting gekregen bij de top van de ranglijst dat aangevoerd wordt door DSV’61 die afgelopen week de eerste periodetitel binnenhaalde. VSCO’61 staat met 14 punten op de vierde positie.

Een goed resultaat zaterdag tegen Stroe zou zeer welkom zijn om deze positie minimaal vast te houden en een goed vervolg te geven aan de ongeslagen reeks. Stroe heeft uiteraard moraal geput uit de overwinning op ZwartWit’63 en zal strijdlustig aan de start verschijnen. Hopelijk dat VSCO’61 deze horde kan nemen en de driepunten thuis blijven in Oosterwolde.

Aansluitend wordt de jaarlijkse grote en jeugdbazaar gehouden in het gezellige clubgebouw op sportpark de Heugte.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment