verkiezing

OLDEBROEK - In de gemeente Oldebroek worden al vele jaren de sporters vanwege hun sportieve prestaties gehuldigd. Tijdens een gezellige sportverkiezingsavond staan zij, die het afgelopen jaar bijzondere prestaties hebben verricht, centraal. Tijdens deze avond worden er in een zestal categorieën sporters in het zonnetje gezet, en wordt er speciale aandacht gegeven aan hun bijzondere prestaties. Een feestelijke avond waar tijdens een gezellig samenzijn verschillende sportliefhebbers elkaar ontmoeten. Stichting Sportverkiezingen Gemeente Oldebroek wil graag met u in contact komen om de sportprestaties van dit jaar in kaart te brengen.

Bij deze dan ook het verzoek om de prestaties aan te melden van uw individuele sporters of sportteams. De naam van uw vereniging, adresgegevens, contactpersoon, en eventueel genomineerden voor de diverse categorieën kunt u doorgeven aan de vermelde adressen in het aanmeldingsformulier. Dit kan per mail of post. Sluitingsdatum is 9 december van het jaar waarin de verkiezing plaatsvindt. Begin december zal gestart worden met het inventariseren van de sportieve prestaties. In december volgt de bekendmaking van de genomineerden.

De verkiezingsavond zal gehouden worden op de 5e vrijdag in januari op sportpark van Owios te Oldebroek. Iedereen is welkom. De toegang is gratis. Aanvang 19.30 uur. Vanaf 18.45 uur bent u welkom op de Bovenheigraaf 19 in Oldebroek.

Voor meer informatie zie www.sportverkiezing.com

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment