OLDEBROEK -  Het is vrijdagavond rond de klok van zessen en we aankomen bij Jeroen Boeve en Rick Sellis in Oldebroek . De beide zijspancrossers zijn klaar voor het laatste interview voor de camera, want het avontuur is nu voorbij. Beiden reden op zondag 6 oktober hun afscheidswedstrijd in Holten onder toeziend oog van hun sponsoren, fans en het gehele team dat betrokken was bij hun prestaties. Jeroen had al aangegeven te stoppen met deze tak van sport. Hij zal nu zich veel meer gaan richten op het gezinsleven.

Ook Rick Sellis twijfelde er geen moment aan om verder te gaan, want  hij wil zijn zoon van zes ook graag aan het sporten zien en daar wil hij  zijn tijd aan besteden. Hoogtepunten hebben beiden zeker beleefd, zoals de overwinning in Varsseveld en in Halle. Boeve zag het bij de laatstgenoemde plaats helemaal niet zag zitten, maar desondanks gingen ze met de hoofdprijs naar huis. ‘We hebben samen prachtige tijden beleeft en dat zullen we nooit vergeten. Het word het  nu tijd om een andere koers te varen’.

Boeve laat wel weten een licentie te hebben aangevraagd en hij zal de zijspan zeker niet verkopen. ‘Het kan zover komen dat we nog wat gaan trainen voor de fun of een wedstrijd mee pakken, ’ aldus Jeroen.

De mannen willen iedereen bedanken die op wat voor wijze dan ook een steentje hebben bij gedragen en die deze jaren mede mogelijk hebben gemaakt. Het laatste radio-interview voor LocoFM was op maandagavond 14 oktober tussen 20.00 uur en 21.00 uur in het programma ‘Sportief Zijn Zeker Weten’ wat al jaren word gerepresenteerd door Dirk Jan Grootkarzijn.

Het laatste interview met Jeroen Boeve en Rick Sellis kunt u ook terug luisteren via https://www.locofm.nl/uitzending-gemist/

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment