WTC

WEZEP - De komende maanden zijn er nog veel activiteiten op het gezellige park van de Wezepse Tennisclub, zowel op sportief als recreatief gebied. Allereerst is er een gratis wijnproeverij op  18 oktober voor alle leden en sponsors mede georganiseerd door De Wijnwereld ZwolleOp dit moment vindt nog de najaarscompetitie plaats tot 27 oktober a.s. Dit is een zeer druk bezet toernooi waaraan door 22 teams wordt deelgenomen.

Van 31 oktober tot en met 3 november wordt wederom voor het 9e jaar het zeer succesvollehet Rhodos Wellness Open Actueel Rating Toernooi georganiseerd. Aan dit toernooi nemen veel actieve tennissers deel uit de regio met het doel om mooie sportieve wedstrijden te spelen tegen een gelijkwaardige tegenstander. Inschrijving kan tot 23 oktober via: mijnknltb.toernooi.nl

Bokkenvond 8 november: Een gezelligheidstoernooi alleen voor mannen

Club kampioenschappen jeugd op zaterdag 9 november. Inschrijven voor 31 oktober (kleuren; rood,oranje groen en geel).

Zaterdag  23 november wordt het Snerttoernooi gehouden. Dit is het laatste toernooi van dit jaar voor de leden van de Wezepse Tennisclub.

Sponsoravond 26 november

Voor alle WTC leden en sponsoren  vindt op 26 november een sponsoravond plaats. Dit is een informatieve en leerzame avond met 2 sprekers t.w.:  een notaris  en KRC Van Elderen accountants en belastingadviseurs. Inschrijving nog mogelijk tot woensdag 20 november.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment