Foto Fitste leerkracht

OLDEBROEK - Van 16 tot en met 29 september organiseerde Goed Bezig Oldebroek verschillende prijswedstrijden om aandacht te vragen voor de Nationale Sportweek. Naast een challenge voor leerlingen en leerkrachten in het basisonderwijs, was er een kleurwedstrijd en een fotowedstrijd. De prijzen zijn inmiddels allemaal uitgereikt.

Fitste leerkracht en leerling

Op basisscholen werden leerkrachten en leerlingen uitgedaagd om binnen één minuut zo vaak mogelijk met het hele lichaam door een hoepel te gaan. Met deze challenge van de Gelderse Sport Federatie werd de sportiefste leerling en leerkracht van de gemeente Oldebroek gekozen. Juf Evelien Buijs van de Timotheüsschool bleek de sportiefste leerkracht door in één minuut 48 keer door de hoepel te gaan. Als prijs ontving de Timotheüsschool een wisselbeker, sportmateriaal en twee pauze-activiteiten van een halfuur, georganiseerd door Goed Bezig.

Iris en Robin van de Schaapskooi in Wezep werden de sportiefste leerlingen. Ook zij gingen allebei 48 keer door de hoepel in één minuut. Beiden ontvingen een medaille, een oorkonde en een zwembadkaartje van Goed Bezig-partner Zwembad de Veldkamp.

Kleurwedstrijd

In de speciale Nationale Sportweekkrant, die huis-aan-huis op de mat viel, stond een kleurwedstrijd voor kinderen uit groep 1 t/m 4. Beerend Kleute uit Wezep had de mooiste kleurplaat en won hiermee vier vrijkaartjes voor Zwembad De Veldkamp.

Fotowedstrijd
Schoolklassen werden uitgedaagd om een ‘Kom in je sportkleding naar school-dag’ te organiseren. Hierbij konden leerlingen in hun sportkleding naar school komen, vertellen over hun sport of deze laten zien. Klassen die een foto van hun groep in sportkleding instuurden kregen een leuke prijs. De Timotheüsschool en de Meidoorn stuurden allebei een mooie foto in en wonnen hiermee een clinic van een Gelderse topsporter. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment