amptmeijderbadminton copy

WEZEP -  Tijdens de thuiswedstrijd van Amptmeijer Badminton ’80 op zaterdag 5 oktober tegen Zwolsche BC was de spanning af en toe om te snijden en werd er om alle punten fel gestreden. Ondanks dat sommige spelers af en toe meer tegen zichzelf dan tegen de tegenstander speelde, is de wedstrijd gewonnen met 5-3. Hiermee blijft het eerste team Amptmeijer 1 leider van de competitie.  Tijdens de herendubbel stonden Cornel van Dorp en Rémon van de Werfhorst in de eerste set met 1-8 achter, maar ze wisten de partij in twee sets te winnen. De dames Vera van Dijk en Joanne van den Heuvel moesten helaas in twee sets hun meerdere bekennen in de Zwolse dames.

Daarna volgden de singels. Eerste heer Van de Werfhorst speelde een spannende driesetter, die helaas werd verloren. Eerste dame Van Dijk kon niet in haar eigen ritme komen en verloor haar singel. Van Dorp won zijn singel met sterk spel en goed loopwerk. Van den Heuvel speelde een lange tweede damessingel, beide spelers waren aan elkaar gewaagd. De derde set werd met 21-19 gewonnen.

De tussenstand is 3-3, alleen de mixen nog te spelen. Van Dijk en Van de Werfhorst wonnen hun mix in twee sets door goed samen te spelen. Van Dorp en Van den Heuvel werden de eerste set van het veld gemept, maar de tweede set overkwam dat de tegenstanders. De derde set moet voor de winnaar zorgen en dat werd gelukkig Amptmeijer.

Het derde team Amptmeijer 2 speelde maandagavond uit tegen NOP in Emmeloord en zij kwamen weer thuis met een gelijkspel. Het vierde team Bakker Bestratingen nam het thuis op tegen Harderwijk en heeft ook met 5-3 gewonnen. Het herenteam Kamphuis speelde donderdagavond uit tegen Appoldro in Apeldoorn en ook zij pakten de winst met 3-5. Het meidenteam Plus Van den Hoven speelde uit tegen Hellas in Nunspeet en heeft met 4-2 verloren.

Wegens de Dutch Open en de herfstvakantie staan er een paar weken geen wedstrijden op het programma. De volgende thuiswedstrijden vinden plaats op zaterdag 2 november 2019 om 13:00 uur in de Kamphal. Het tweede en derde team spelen dan thuis, evenals het herenteam. Ze hebben allen nog wel wat punten nodig, dus kom ze aanmoedigen!
 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment