kle

’t LOO –  Tijdens een gezellig samenzijn werden aan de sponsoren de nieuwe kleding van de ATB Oldebroek gepresenteerd. Namens kledingleverancier Maxi Promo was Laura van Espelo aanwezig. Zowel de sponsoren als het bestuur en de leden zijn enthousiast over de nieuwe kleding. De ATB Vereniging Oldebroek is een actieve mountainbikevereniging waar zowel op recreatief niveau als wedstrijdniveau aan diverse evenementen wordt deelgenomen.

De vereniging organiseert ook zelf mountainbike-evenementen, o.a. de Maxi Promo Wintercompetitie, de Streetrace, MTB Marathon, Landelijk Jeugd Wedstrijd. De jeugd is op wedstrijdniveau landelijk actief en staat regelmatig op het podium. Recentelijk waren er nog podiumplekken tijdens de Nederlands Kampioenschappen. De sponsoren dragen de vereniging dan ook een warm hart toe en voelen zich betrokken bij de vereniging. Zij verbinden graag hun bedrijfsnaam aan deze actieve vereniging.

Op de foto zien vlnr de bloemensponsor Gerwin van het Ende met zijn dochter van het stratenmakers bedrijf van het Ende. Zijn zoon Huub rijdt ook bij de vereniging. Namens de BBQ Specialist van Guilik, Ferdi van Guilik. Namens Maxi Promo de klegingspecialisten Laura van Espelo, zoon Wesley en dochter Danique zijn ook actief op de mountainbike. En namens Schoonhoven service  was Jaap Schoonhoven aanwezig, Jaap is ook als jeugdtrainer actief voor de vereniging en zijn zoon Ruben is mountainbiker bij de vereniging. Namens het bestuur waren vlnr secretaris Jan van Boven, voorzitter Arie ten Hove en penningmeester Henriette Kroes aanwezig. Het bestuur is trots op de sponsoren en de nieuwe kledinglijn. Tijdens dit samenzijn werd de samenwerking nogmaals bekrachtigd en kregen de sponsoren als blijk van waardering van de ATB Vereniging een bos bloemen overhandigd.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment