OWIOS

OLDEBROEK – Zaterdag start de competitie voor OWIOS. OWIOS heeft de seizoenouverture van de competitie op het eigen sportpark Bovenmolen tegen Be Quick ’28 uit Zwolle. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer G.H. Steen. Na een lange voorbereiding gaat de competitie dan nu echt van start. Elke week kan er weer uitgekeken worden naar de zaterdag waar er gestreden zal gaan worden om de punten. OWIOS is dit jaar, net als VSCO, ingedeeld in de andere 2e klasse. In de 2e klasse H zal OWIOS veel oude, bekende ploegen ontmoeten. Eén van die ploegen is Be Quick ’28. De laatste jaren zijn ze elkaar weinig tegen gekomen in officiële wedstrijden. Een oefenwedstrijd vorig jaar eindigde na rust in een overwinning voor Be Quick ’28 (0-4). Beide ploegen hebben een goede bekerronde achter de rug en zijn geplaatst voor de volgende ronde.

Met een uitstapje van 1 jaar voetbalt Be Quick ’28 al voor het 7e jaar in de 2e klasse H. Afgelopen seizoen eindigde Be Quick ’28 in deze klasse op de 7e plaats met 34 punten uit 26 wedstrijden. In het bekertoernooi heeft Be Quick ’28 verdienstelijk gepresteerd en zich geplaatst voor de volgende ronde. Er werd gewonnen van 3e klasser Rouveen met 3-2 en met 4-2 van zondag 1e klasser Dalfsen. Vorige week speelde Be Quick ’28 met 1-1 gelijk tegen 1e klasser KHC.

Met een uitstapje naar de 1e klasse van 1 jaar was OWIOS de afgelopen 12 actief in de 2e klasse G. Na al die jaren mag OWIOS zich nu manifesteren in de 2e klasse H met veel nieuwe tegenstanders. Afgelopen seizoen eindigde OWIOS op de 11e plaats met 32 punten uit 26 wedstrijden. OWIOS is het bekertoernooi goed begonnen. Er werd twee keer gewonnen van zondag 2e klassers vv Heerde en Wijhe ’92 met 3-0 en 1-0. In de laatste wedstrijd vorige week was WHC een maatje te groot en verloor OWIOS met 3-0.

De competitie gaat weer starten en beide ploegen zullen klaar zijn om het seizoen te beginnen. Ze zullen vol gaan strijden voor een positief resultaat, want de eerste klap is een daalder waard.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment