baz

OLDEBROEK - Op zaterdag 8 november organiseert OWIOS de traditionele familiebazaar. Bezoeker kunnen op een doel schieten, balletje hooghouden, spijker slaan en er staat en mooie grabbelton. Voor de winnaars zijn er leuke prijzen te verdienen. Natuurlijk ontbreekt het grote rad deze avond niet. Er zullen maar liefst 100 rondes aan het grote rad gedraaid worden.

Ook zullen er ronden gedraaid worden special voor de OWIOS jeugd, hierbij zijn fantastische prijzen te winnen. Alle jeugdleden hebben ook een gratis lot ontvangen zodat ze meedoen om de prijzen. De overige loten zullen door diverse spelers van het eerste elftal verkocht worden.

Dus alle redenen voor alle leden, vaders, moeders opa's en oma's om deze avond mee te komen voor een leuke en gezellige avond in het clubhuis. De bazaar begint om 17.00 uur, vanaf ongeveer 18.30 uur zullen de kinderrondes gedraaid worden.

Voor de bazaar speelt het eerste elftal een belangrijke thuiswedstrijd tegen AVW'66. Reden temeer voor een gezellige middag/avond bij OWIOS.

Als laatste zal de uitslag van de grote verloting van de supportersvereniging bekend gemaakt worden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment