Charissa Star of the day

WEZEP - Het afgelopen weekend hadden de dames van Majofique een wedstrijd van de MBGF te Elburg, die zij zelf organiseerden. Acht podiumplekken gingen naar de twirlsters uit Wezep. Wat een geweldige dag op de wedstrijd MBGF te Elburg. Na de zomervakantie konden de dames nog twee keer trainen, er waren verschillende blessures, nieuwe routines en dan zo voor de dag komen. Negen optredens en dan acht  podiumplekken behalen.

De 1e prijzen waren voor Charissa van Gelder uitkomende  in de Solo AP Jeugd 2  met 81,4 punten en tevens plaatsingspunten voor de Kampioenschappen die in november worden gehouden, het duo Charissa en Esmee vd Bosch uitkomende in de Duo AP Jeugd 3 met 81,2 punten en zij behaalden ook de plaatsingspunten voor de Kampioenschappen en het Jeugdteam met 77 punten ook uitkomende in de Team AP Jeugd 2. De 2e prijzen waren voor Aylaine Spaan met 77,8 punten uitkomende in de Solo AP Senior Midden Klasse en Nicole Ponstein met 76,8 punten uitkomende in de Solo AP jeugd 2. Nicole behaalde ook de plaatsingspunten voor de Kampioenschappen. De 3e prijzen waren voor Shannen Ponstein met 77,6 punten uitkomende in de Solo AP junior Basis Klasse, Rachel Ubels met 76,7 punten uitkomende in de Solo AP Jeugd 3 Klasse en het Seniorenteam met 76,2 punten uitkomende in de Team AP Senior Klasse.

Tevens werd Charissa vandaag “The Star of the day”! Zij kreeg een oorkonde van de jury. Weer een mooi begin van Majofique. 19 oktober gaan de dames naar het Noorden om deel te nemen aan een wedstrijd van de NBTA te Heerenveen.

Lijkt het je leuk om ook twirlster bij Majofique te worden? Kom dan op een dinsdagavond een kijkje nemen in de Erica Terpstrahal te Wezep vanaf 18.00 uur.  Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op www.majofique.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment