OWIOS

OLDEBROEK/WEZEP - In de uitwedstrijd tegen eersteklasser WHC kwam OWIOS zaterdagmiddag duidelijk tekort. Beide ploegen hadden zich al geplaatst voor de 2e rondde van de beker, zodat er zaterdagmiddag alleen prestige op het spel stond. De wedstrijd begon wat aftastend van beide kanten, maar na 10 minuten kreeg WHC wat de overhand. OWIOS moest het doen met uitvallen. Na een scrimmage in de 12e minuut voor het OWIOS doel, die maar net goed afliep was, de eerste grote kans voor OWIOS.

In de 18e minuut werd de bal vanaf rechts voorgezet. De kopbal van Bennie Veldhoen stuiterde buiten bereik van doelman Kuiper vanaf de lat het veld weer in.  WHC zette aan en drukte OWIOS terug. Boon kreeg geel, maar het duurde tot de 31e minuut voordat er werd gescoord. Een voorzet vanaf links zeilde over de OWIOS verdediging en kwam bij een WHC speler. OWIOS dacht aan hands, maar de scheidsrechter liet doorspelen. De bal kwam bij Maxim v.d. Meer, die hard diagonaal binnenschoot:   1-0.  

OWIOS gaf nog niet op en was in de 34e minuut dicht bij de gelijkmaker, maar Cornel Balk tikte een voorzet van links net voorlangs.

 De 2e helft was nog maar 4 minuten oud toen WHC al op rozen zat en Gouriye simpel binnen knikte: 2-0. OWIOS probeerde hierna van alles, maar verder dan een afstandschot van Bennie Veldhoen, die net naast de paal verdween, kwam het niet. Hendrik Uitslag liep nog tegen zijn 2e gele kaart op, en kon vertrekken. WHC kreeg hierna diverse mogelijkheden de score op te voeren, maar was onzorgvuldig in de afwerking. In blessuretijd bepaalde Patrick Maneschijn de eindstand op  3-0.

Volgende week begint voor beide ploegen de competitie. OWIOS speelt een thuiswedstrijd tegen Be Quick’28 uit Zwolle. Aanvang 14.30 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment