VSCO

OOSTERWOLDE - Zaterdag speelt VSCO’61 de laatste wedstrijd in de poulefase voor de beker tegen FC Horst. De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter de heer M. van de Brug. VSCO’61 maakt nog kans om als tweede geplaatste door te gaan naar de knock-out fase in de bekercompetitie. Het moet dan winnen van FC Horst. Daarbij is het dan ook afhankelijk van WSV dat dan met ruime cijfers moet winnen van Nunspeet.

Winnen van FC Horst lijkt geen makkelijke opgave. FC Horst wist haar eerste wedstrijd uit tegen WSV met 0-4 te winnen en het verloor zaterdag nipt met 2-3 van Nunspeet, terwijl een gelijkspel zeker verdiend was geweest. Nunspeet gaat met twee overwinningen aan kop en is verzekerd van plaatsing voor de knock-out fase.

VSCO’61 speelde zaterdag met 1-1 gelijk tegen WSV. In de eerste helft werd een 1-0 voorsprong genomen tegen de technisch vaardige tegenstander. De formatie uit Apeldoorn combineerde er lustig op los, maar kwam vaak niet verder dan het zestienmeter gebied. Diep in de tweede helft wist Onur Tekay de meer dan verdiende gelijkmaker te scoren.

Afgelopen seizoen kwamen VSCO’61 en FC Horst elkaar tegen in de competitie. Beide wedstrijden wist VSCO’61 met 2-1 te winnen. Zeker geen garantie voor een goed resultaat zaterdag in de wetenschap dat FC Horst zich heeft versterkt. FC Horst is met een gelijkspel zo goed als verzekerd van een vervolg in de bekercompetitie.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment