OOSTERWOLDE - Vrijdagavond 14 november a.s. wordt er bij PV de Pelikaan te Oosterwolde de jaarlijkse tentoonstelling gehouden. U bent van harte welkom om de mooiste duiven van Oosterwolde e.o. te bewonderen. Dit jaar staat de tentoonstelling in het teken van het 80-jarig bestaan van de vereniging.Vanaf 19:00 uur is het clublokaal geopend. Naast het gezellig 'duivenmelken' draait het 'rad van avontuur' weer volop. Hierbij zijn mooie prijzen te verdienen. Daarnaast worden er een groot aantal bonnen(73 stuks!) verkocht van zowel plaatselijke als regionale en zelfs (inter)nationale kampioenen.

Op deze bonnen kan worden 'voorgeboden' op de site www.duiven.net tot en met donderdagavond 13 november. De eindverkoop vindt plaats in het clublokaal op vrijdagavond 14 november om 22:00 uur.

Inzetten van de duiven kan op donderdagavond 13 november tussen 19.30 en 22.00 uur. Gastinzenders kunnen een oude en jonge doffer inzetten. Zij strijden voor de hoofdprijs : een karbonadestreng ter waarde van € 65,=! Dus zeker de moeite waard.

Locatie : PV de Pelikaan, Mheneweg-Noord 19 te Oosterwolde.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment