afvalbakken

WEZEP -Kristian van Enk van Skapet bouwadvies en projectondersteuning is met ingang van het nieuwe seizoen bordsponsor bij WHC geworden. Daarnaast heeft hij de vereniging een aantal afvalbakken van de stichting NederlandSchoon aangeboden.  Deze zijn te vinden in de kantine en de ontvangstruimte van WHC.

 Op 1 mei van dit jaar is Kristian van Enk zijn eigen bedrijf gestart, dit na jaren ervaring als uitvoerder/werkvoorbereider/calculator binnen de bouw- en infrastructuur en als bouwplantoestser bij verschillende gemeentes. De start van zijn bedrijf gaat voorspoedig en momenteel heeft hij een aantal projecten van Salverda Bouw uit ‘t Harde aangenomen, welke hem de aankomende periode goed op weg helpen.

 Door zijn werkervaring binnen de bedrijven van Knipscheer BV en Salverda Bouw heeft hij ondervonden dat het bij ondernemen ook om verantwoord ondernemen gaat en er rekening moet worden gehouden met mens, omgeving en milieu. Door het aanbieden van de afvalbakken hoopt hij een bijdrage te kunnen leveren aan een schone en plezierige leef- en sportomgeving.  

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment