PHOTO 2019 09 06 20 56 58 1

OLDEBROEK – Afgelopen vrijdagmiddag heeft de presentatiegidscommissie van de v.v. OWIOS het eerste exemplaar van de 18e editie overhandigd aan de Jeugdraad van OWIOS, onder leiding van de eerste jeugdvoorzitter Elias Mendel. Dit sluit aan op het centrale thema van deze gids 'toekomst’. Want nieuwe plannen maken geeft energie, hoop en verwachtingen en de jeugd heeft de toekomst. OWIOS bestaat in 2025 een eeuw en we kijken alvast hierop vooruit. De inzameling van harde kunststoffen is daar een mooi voorbeeld van. OWIOS neemt zijn verantwoording richting de toekomst en werkt ook aan een gezondere kantine.

Na een kort welkom door de voorzitter van de presentatiegidscommissie, Arno Klein, werd het eerste exemplaar overhandigd aan de Jeugdraad. Deze editie met een oplage van 1.200 stuks, is nog dikker dan vorig jaar met 68 pagina’s en ziet er echt uit als een echt mooi magazine! In de gids vind u een afwisselend aanbod van onderwerpen en pakkende foto’s waarbij u een goed beeld krijgt van de club. Een column van de schrijver van de Kelderklasse, een fascinerend (fiets)verhaal van een supporter, nieuwe gezichten worden voorgesteld en onze jeugd krijgt wederom een belangrijke rol in de gids met o.a. de nieuwe Jeugdraad. Uniek is het verhaal van het ‘Jeugdsooselftal’ OWIOS 9. Daarnaast nog vele andere artikelen, kortom een mooi inkijk in het reilen en zeilen van de vereniging met als extra een speciale kruiswoordpuzzel met als prijs een mooie OWIOS-bal.

Samen met het competitieschema van het komende seizoen is het weer een complete gids waar OWIOS trots op is! Voor degenen die geen gids ontvangen maar toch eens een kijkje in de gids willen nemen staat een exemplaar binnenkort op de OWIOS site: www.owios.nl Na deze officiële overhandiging was het tijd om de traditionele fototaart aan te snijden en konden alle aanwezigen de nieuwe  presentatiegids zelf inkijken onder genot van een hapje en drankje en een gezellig samenzijn. 

Image 1 IMG 6323

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment