VSCO

OOSTERWOLDE - In haar tweede bekerduel kwam VSCO’61 niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen WSV. De formatie uit Apeldoorn was technisch vaardiger, maar waren slordig in de eindpass. Over het geheel genomen was de 1-1 een terechte uitslag. WSV startte beter aan de wedstrijd dan VSCO’61. Het kreeg in de eerste tien minuten enkele goede mogelijkheden om de score te openen. Dani Schaufeli zag zijn inzet gekeerd door doelman Arjan ten Klooster. Een vrije trap van Burak Tekay werd eveneens gekeerd door de VSCO-goalie. Uit een hoekschop kogelde Mitchel Telnekes dan bal net naast.


VSCO’61 kreeg hierna iets meer vat op de wedstrijd en nam, tegen de verhouding in, na een kwartier een 1-0 voorsprong. Met een dieptepass werd Bart Schoonhoven gelanceerd en bracht VSCO’61 op voorsprong. Grote kansen vielen er voor rust niet meer te noteren, hoewel beide ploegen volop de strijd aangingen.

In de tweede helft bleef WSV de beter voetballende ploeg, maar kreeg VSCO’61 aanvallend steeds meer ruimte. WSV wist in de 71e minuut de verdiende gelijkmaker op het scorebord te brengen. De behendige Onur Tekay wist vrij voor doelman Ten Klooster de 1-1 te scoren wat uiteindelijk ook de eindstand betekende.

Dinsdagavond speelt VSCO’61 om 20:00 uur in Epe een vriendschappelijke wedstrijd tegen SV Epe. Zaterdag speelt VSCO’61 de laatste poulewedstrijd in de bekercompetitie. Thuis is dan FC Horst de tegenstander, dat vandaag met 2-3 verloor van Nunspeet. Deze wedstrijd begint om 14:30 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment