Houtbewerking

OOSTERWOLDE - Houtbewerking Op Maat uit Doornspijk heeft zich opnieuw voor drie jaar als wedstrijdsponsor verbonden aan VSCO’61. Op sportpark De Heughte ondertekenden afgelopen week directeur/eigenaar Frank van den Dragt namens Houtbewerking Op Maat en VSCO’61-bestuurslid commerciële zaken Jarno Kwakkel de driejarige sponsorovereenkomst.

Drie jaar geleden is de samenwerking tussen VSCO’61 en Houtbewerking Op Maat begonnen. Deze is van beide kanten uitstekend bevallen en is daarom voor wederom drie jaar verlengd. Houtbewerking Op Maat is gevestigd in Doornspijk waar eigenaar Frank van den Dragt zich heeft gespecialiseerd in het maken van houten kozijnen, ramen, deuren, trappen, luiken en schuif-valpuien.

Houtbewerking Op Maat is expert in het maken van houten onderdelen voor uw huis. Frank heeft voor hij begon met Houtbewerking Op Maat kennis en ervaring opgedaan door middel van werk en opleiding in dit vakgebied. Mede daarom is Houtbewerking Op Maat al sinds 2007 een betrouwbare partner voor elke aannemer of particulier die kwalitatief houtwerk zoekt.

Afgelopen week werd op sportpark De Heughte de driejarige wedstrijdsponsorovereenkomst officieel bevestigd. Daartoe ondertekenden Frank van den Dragt namens Houtbewerking Op Maat en VSCO’61-bestuurslid commerciële zaken Jarno Kwakkel het sponsorcontract. Als blijk van dank en waardering voor de sponsoring ontving Frank van den Dragt een mooi bloemstuk.

Houtbewerking Op Maat vindt u op:
Zuiderzeestraatweg West 24B
8085 AE Doornspijk
T: 0525 - 661 144 of 06 - 512 88 827
E: fdragt@houtbewerkingopmaat.nl
www.houtbewerkingopmaat.nl

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment