wielerdiploma

'T LOO - Donderdag 30 oktober 2014 werd in Utrecht door de KNWU (Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie) op feestelijke wijze de diploma's, die in 2014 zijn behaald officieel uitgereikt aan o.a. vijf trainers van de ATB Vereniging Oldebroek. Jaap Schoonhoven, Bertus Bos, Henk Plakmeijer en Derk-Jan van Putten kregen deze avond hun Wielertrainer 2 diploma uitgereikt en Otto Ottens zijn Wielertrainer 3 diploma. Alle 5 maken al jaren deel uit van het enthousiaste trainingskader van de jeugdtrainingsgroep van de ATB Vereniging Oldebroek. Het toeval wilde dat deze trainers in de zomer van dit jaar het praktijkgedeelte van hun cursussen bijna tegelijkertijd hebben afgerond.

Otto heeft de expertlessen gevolgd in Amersfoort en Jaap, Henk, Derk-Jan en Bertus op hun thuisbaan op 't Loo-Oldebroek. Naast het volgen van expertlessen hebben de cursisten veel opdrachten in hun eigen trainingsgroepen moeten uitvoeren. Otto had hierbij veel steun van zijn leercoach Herman Woesthuis uit Hellendoorn en praktijkbegeleider, Hein Ossendrijver uit Wezep. De wielertrainers 2 kregen bij hun praktijkopdrachten veel steun van hun zeer enthousiaste leercoach Richard Dolle en tijdelijke praktijkbegeider, Otto Ottens. Voor Otto was dit een mooie kans om een aantal praktijkopdrachten voor WT 3 binnen zijn eigen club uit te voeren.

Dat de investering in het trainingskader de ATB Vereniging Oldebroek geen windeieren heeft opgeleverd bewijst de explosieve leden aanwas bij de jeugd en de goede prestaties van de jeugdleden in diverse competities en wedstrijden dit jaar. Samen met Gert Ruitenberg, Gijsjan Veldhoen en Hans Bouwmeester worden op dit moment jeugd- en seniorenrenners en -rensters, zowel wedstrijd- en toerrijders, wekelijks op de vaste -en vrije trainingsavonden getraind en begeleidt om hun sport zo goed mogelijk uit te voeren. Wielertrainer,het blijft altijd een leuk en spannend onderwerp van discussie. Bij heel veel wielrenners komt een paar keer per jaar ter sprake of je wel of geen wielertrainer nodig hebt om vooruit te komen of beter te worden. Wanneer er bij u de vraag op komt heb ik een trainer nodig stap gerust op een van de heren af en stel uw vraag.

Kijk voor meer info op www.atb-vereniging-oldebroek.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment