Logo Offerein Voetbaltoernooi 2019

HOOGEVEEN/WEZEP – Vrijdag 16 augustus start de 8e editie van het Offerein Voetbaltoernooi. Dit toernooi wordt georganiseerd door VV Hoogeveen en HZVV. WHC zal voor de eerste keer van de partij zijn tijdens dit sterk bezette toernooi. Tijdens drie speeldagen strijdt de ploeg van trainer Wiljan Mossing Holsteyn met de hoofdklassers Hoogeveen, HZVV en MSC in een halve competitie om de eindzege en de AH Offerein Bokaal. Er zal gestreden worden om twee prijzen. Vier ploegen strijden in een halve competitie om de AH Offerein Bokaal. Deze ploegen moeten uitkomen in de Hoofklasse, 1e klasse of een vergelijkbaar niveau. Voor de komende editie zijn dat VV Hoogeveen zondag, HZVV, MSC en WHC. Daarnaast wordt er gestreden om de Paviljoen Nijstad Cup. Hier kunnen ploegen uit de tweede en derde klasse aan deelnemen aangevuld met HZVV 2. Naast laatstgenoemde ploeg zullen Dedemsvaart, Germanicus, Gramsbergen, SC Erica, WKE’16, Nieuw Buinen en Hoogeveen zaterdag deelnemen.

WAARDERING EVEN GROOT

De waardering voor alle ploegen is even groot benadrukt de organisatie. ‘We hebben er bewust voor gekozen om qua prijzengeld geen onderscheid te maken tussen beide poules. Dat betekent dat de winnaars van beide toernooien evenveel krijgen (€700,-). Dat geldt ook voor de overige klasseringen (oplopend van €150,- tot €500,-). Hiermee willen we benadrukken dat alle deelnemers voor ons even belangrijk zijn. Voor de Paviljoen Nijstad Cup is er tevens een enorme trofee aangeboden door Sport Inn Bruins.’ Elke deelnemer ontvangt dus een geldbedrag. Daarnaast zijn er ook nog prijzen voor de speler van het toernooi en de sportiefste ploeg. De prijzenpot wordt mede bekostigd uit de opbrengsten van de entree en de ondersteuning van AH Offerein, Paviljoen Nijstad, De Muzikant en Intersport Jan Bols.

WEDSTRIJDSCHEMA

WHC treft op de eerste speelavond, die wordt afgewerkt op vrijdag 16 augustus, HZVV dat afgelopen seizoen promoveerde naar de Hoofdklasse. Deze wedstrijd begint om 20.45 uur. Dinsdag 20 augustus treft men om 20.15 uur zondaghoofdklasser Hoogeveen, dat vorig seizoen dichtbij promotie naar de Derde Divisie was. Op vrijdag 23 augustus wordt het toernooi om 20.45 uur afgesloten met de wedstrijd tegen de Meppeler zondaghoofdklasser MSC. Dit duel wordt gespeeld op het hoofdveld van VV Hoogeveen.

ENTREE EN PARKEREN

Tijdens het toernooi wordt er gewerkt aan het parkteerterrein bij de voetbalvelden. Het beste kan daarom geparkeerd worden bij zwembad De Dolfijn (Bentincksdijk 10). De ingang is dit jaar bij VV Hoogeveen. De ingang bij HZVV kan niet worJeugd tot 14 jaar kan gratis naar binnen. Volwassenen betalen vijf euro, maar kunnen tijdens de eerste speeldag een passe-partout aanschaffen. Voor tien euro kan met dan drie speelronden bezoeken. Tijdens een speelronde kan men alle wedstrijden bekijken en vrij van het ene veld naar het andere lopen. De kassa’s zijn een uur voor de eerste wedstrijd geopend. Tevens zal er een gratis programmaboekje worden uitgebracht. De overige speeldata zijn dinsdag 20 augustus en vrijdag 23 augustus.

Meer informatie via www.vvhoogeveen.nl en www.hzvv.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment