yas

WEZEP - Afgelopen weekend werden de Gelderse Kampioenschappen voor pony's georganiseerd in Zieuwent. Onze leden kwamen hier erg succesvol van start! Yasmin Westerink (foto) is met haar pony Cappuccino Royale G Gelders Kampioen in de klasse Z1 dressuur geworden! Vrijdag reed zij in de voorselectie naar de 2e plaats met een gemiddelde van 66,471%. Zaterdag wist Yasmin hier een schepje bovenop te doen. Met 67,205% mag Yasmin zich Gelders Kampioen klasse Z1-DE dressuur noemen.

Yasmin was niet alleen met Cappuccino succesvol, ook met haar andere pony Coelenhage's Happy Hour was zij op dreef. De combinatie mocht met 67,66% de zilveren plak in ontvangst nemen in de klasse L2-DE dressuur en is geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen.

Maud Leeuwis is de kersverse kampioen B-AB springen. Samen met haar pony Jumping Jack reed zij 84 stijlpunten bij elkaar wat goed was voor de eerste prijs.

Het verenigingsteam pony's heeft de eer hoog gehouden en wist - net als vorig jaar - weer de gouden plak mee naar huis te nemen. Het team bestaande uit: Yasmin Westerink met Happy Hour, Maud Leeuwis met Jumping Jack, Jasmijn Oude Alink met Kayra, Quiana Altena met Florian, Louisa Pongers met Flash, Dianne den Besten met Irna en Romy de Jonge met Bolt ES was onverslaanbaar en gaat onze vereniging vertegenwoordigen op de Hippiade.

Jasmijn Oude Alink en haar pony Kayra mochten zich in de klasse B-C dressuur opstellen voor de 4e prijs. Hiermee is de combinatie ook geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment