Logo beweegkriebels

WEZEP / OLDEBROEK - Wil je graag op een sport maar weet je nog niet wat je leuk vindt? Schrijf je dan in voor Beweegkriebels. Van oktober tot en met december kunnen kinderen uit groep 1 tot en met 4 meedoen. Je maakt kennis met verschillende sporten in de gemeente Oldebroek. Elke sport probeer je twee keer, er is één sportmoment per week. Na afloop maak je een keuze voor één sport. De perfecte manier om erachter te komen wat je leuk vindt!

groep 1/2 Wezep/Hattemerbroek

groep 3/4 Wezep/Hattemerbroek

groep 1/2 Oldebroek/Oosterwolde/’t Loo/Noordeinde

groep 3/4 Oldebroek/Oosterwolde/’t Loo/Noordeinde


De sporten die worden aangeboden in regio Wezep/Hattemerbroek zijn: voetbal, dansen, gymnastiek, korfbal, twirl en judo.

De sporten die worden aangeboden in regio Oldebroek/Oosterwolde/’t Loo/Noordeinde zijn: voetbal, gymnastiek, volleybal, judo, mountainbike (alleen groep 1/2) en dansen (alleen groep 3/4).

Aanmelden

Let dus goed op voor welk blok je je inschrijft. Aanmelden kan tot 24 september via www.goedbezigoldebroek.nl. De kosten bedragen €10,- per persoon. De verdere informatie met de definitieve data, betaling en locaties worden in de loop van september gecommuniceerd.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment